Vaelluskenkiä ja vaelluskenkiä on monenlaisia, ja valinta voi olla hämmentävä. Vaikka on olemassa eräitä vaelluskenkiä, jotka eivät sovi siististi mihinkään luokkaan, keskustelen vaelluskenkistä neljässä luokassa perustuen yleiseen vaellustyyppiin, johon ne sopivat parhaiten.

– Vaelluskengät ja sandaalit. Lyhyitä kävelyretkiä ulkona, kolkutusta leirillä ja helppoja välipaloja muuten vakavalla vaelluksella.

– Päiväretkikengät. Kohtalaiseen vaellukseen, kuten päiväretket tai lyhyet retket kovassa maassa.

– Reppukengät. Usean päivän retkimatkoille.

– Vuorikiipeilykengät. Vakavimpaan patikointiin, vuorikiipeilyyn ja jääkiipeilyyn.

Kun siirryt luokkien asteikolla ylöspäin, nouset myös hinnassa. Tämä tarkoittaa, että sinun on harkittava vakavammin ja tehtävä huolellisempia ostoksia, mitä korkeammalla asteikolla näytät. Mutta ennen kuin aloitat vakavan ostoksesi, hanki käsitys siitä, minkä tyyppisiä vaelluskenkiä on saatavana, joten etsit varmasti oikeaa.

Leave a Comment