Jos harkitset liittymistä sisäpyöräilyluokkaan, muutama perusasia, jonka sinun on oltava tietoinen, sisältää muun muassa pukeutumistasi, käyttämiesi kenkien tyypit, kuinka pyörän oikea asentaminen optimaalisten tulosten saamiseksi ilman loukkaantumisriskiä ja mikä tärkeintä etuja, joita voit odottaa tällaisesta fyysisestä toiminnasta. Käy läpi nämä kohdat seuraavissa osissa.

Opas aloittelijoille:

Mitä laittaa päälle?

Yleensä on suositeltavaa käyttää asennettuja vaatteita (kuten kapriksia ja säiliöitä), jotta liikkumisesi olisi parempi ja mieluiten kosteutta siirtäviä vaatteita, koska hikoilet paljon, ja tällaiset vaatteet auttavat pysymään viileinä ja kuivina.

Aluksi saatat haluta olla pehmustetut pyöräilyshortsit, koska satulaan tottuminen vie yleensä jonkin aikaa. Vältä paksuisia housuja, koska on mahdollista, että ne jumittuvat pyöriin tai muihin pyöräilyvälineisiin.

Kenkien valitseminen

Normaalisti polkupyörissä on polkimet, joiden avulla voit käyttää lenkkareitasi, ja joissakin on polkupyörän pidikkeitä, jotka voidaan kiinnittää pyöräilykengillä. Vähemmän heilumista, kun kengät kiinnitetään pedaalilla, saat paremman vipuvaikutuksen ja varpaiden sekä säärien rasitus vähenee.

Leave a Comment