On olemassa erilaisia ​​kenkiä, joita käytetään eri tarkoituksiin. On juoksukenkiä, joiden on tarkoitus pehmentää juoksua ja aiheuttaa mahdollisimman vähän stressiä jaloillesi, urheilijoiden käyttämiä kenkiä, luistelukenkiä ja vaelluskenkiä.

Jos kenkien materiaalin, istuvuuden ja kestävyyden suhteen ei tehdä oikeita valintoja, ne voivat hyvin vahingoittaa jalkojasi ja aiheuttaa sille haavoja ja rakkuloita. Vaelluskengät ovat kovempia kuin tavalliset juoksukengät, ja ne kestävät ankaruutta ja rangaistuksia, joita heille kohdistetaan vaellusreitillä.

Erityisen kengän tarvetta retkeilyyn ei ole yliarvioitu. Kaikkien löytämiesi kenkien käyttäminen ja retkeily voi johtaa moniin komplikaatioihin. Ensinnäkin, jos valitsemasi reitti on epätasainen ja kivinen, normaalit lenkkeily- tai juoksukengät eivät ehkä ole tarpeeksi kestäviä tarkoitukseen sopiviksi ja saattavat antaa pois.

Jos olet usein retkeilijä, joka haluaa lähteä viikonloppuisin polkua pitkin, on parasta suositella kenkäparia, joka on kestävä ja kestää pitkään lämpöä. Kestävyys olisi johdannainen sen kustannuksista.

Määrä, jonka olet valmis jakamaan, määrittäisi kenkien laadun, jotka voit hankkia itsellesi. Halvemmat kengät ovat usein vähemmän kestäviä ja kuluvat lyhyemmässä ajassa kuin kalliimpien merkkituotteiden kengät. Jos harrastat toimintaa säännöllisesti, on aina suositeltavaa mennä johonkin, joka ei ole liian halpaa, mutta joka on kestävä ja luotettava ja kohtuuhintainen. Osto tulee tehdä hyvissä ajoin ennen kuin aloitat vaelluksellesi.

One Reply to “Vaelluskengät – loistava vaihtoehto raskaille vaelluskengille”

Leave a Comment