Suurimmalla osalla ihmisistä on paljon esteitä, jotka heidän on voitettava voidakseen sopia harjoitteluun säännölliseen aikatauluunsa. Jos haluat käyttää, mutta et halua asettaa jalkaa kuntosalille, kokeile ulkoilua. Tutkimukset ovat ehdottaneet, että ulkoilu voi hyödyttää mielenterveyttäsi yhdessä fyysisen terveyden kanssa.

On olemassa useita ulkoiluharjoituksia, jotka voivat parantaa yleistä terveyttäsi ja kuntoasi. Nämä ovat useita terveellisiä harjoituksia, joita voit suorittaa ulkona, kuten juoksu, soutu, vaellus, pyöräily ja kävely. Myös voimaharjoittelu ulkona on mahdollista. Monet harrastajat pystyvät käyttämään omaa painoaan ja muutamia helposti siirrettäviä laitteita luodakseen vahvuuspohjaisia ​​treenejä nauttien suosikkipuistostaan ​​tai omasta takapihastaan.

Tasapainoisen koko kehon voimaharjoittelun tulisi sisältää harjoituksia, jotka työskentelevät vatsan ytimen, selän, rinnan, käsivarsien, lantion ja jalkojen lihaksissa. Vaikka ulkona voimaharjoittelussa on monia vaihtoehtoja, mukaan lukien minkä tahansa seuraavien menetelmien yhdistelmän, varmistat, että harjoittelu on sekä haastavaa että hauskaa. Harjoittelun aikana jotkut ihmiset ottavat myös protien-ravisteluja, hedelmäsekoituksia, CBD – Lue lisää täältä.

Kehonpainoharjoittelu on termi, jota käytetään kuvaamaan mitä tahansa liikuntaa, joka käyttää omaa painoasi vastarintana. Joitakin suosittuja kehon painoharjoituksia ovat:

Punnerruksia
Kyykky
Leuanvedot
leuka
lankku pitää
ja keuhkot

Jousitusvalmentajat ovat köysi- ja hihnajärjestelmä, joiden avulla käyttäjä voi hyödyntää painovoimaa, jotta he voivat työskennellä omaa painoaan vastaan ​​useissa lentokoneissa. Joitakin suosittuja jousitusharjoituksia ovat:

käännetyt rivit
atomipainikkeet
avustetut kyykky
riippuvat vuorikiipeilijät

Vastusnauhat ovat kevyitä kumikaapeleita, joilla on erilaisia ​​vastustasoja. Näissä harjoituksissa käytetään usein vastusnauhoja:

Seisovat kaapelirivit
hakkurit
kaapelipainokoneet
Pallof-puristimet

Ulkoliikunta on erinomainen tapa parantaa fyysistä ja henkistä kuntoasi.

Leave a Comment